STOP FALS! Vlad Plahotniuc NU este unicul candidat înregistrat pe circumscripția Nisporeni

FREY6.png

ProTV.md a scris astăzi că „Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, este unicul candidat înregistrat oficial, până la această oră, pe circumscripția nr. 17 Nisporeni”. Aceasta este o știre falsă!

În realiate la Nisporeni sunt mai muți candidați înregistrați. Spre exemplu, Mihail Ciorici este candidatul Partidului Comuniștilor pe circumscripția nr.17. „Acesta va fi contracandidatul președintelui Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, pe această circumscripție uninominală” – a scris TV8.md.

T436.png

Mai mult, la Nisporeni va candida și un reprezentat din partea Blocului ACUM (PAS-DA). Este vorba de membrul PLDM, Ion Terguță, susținut de Maia Sandu și Andrei Năstase.

Asta demonstrează că PRO TV CHIȘINĂU a scris și a promovat astăzi o știre falsă cu scopul de a manipula opinia publică și a iesteriza societatea în prag de alegeri. Acesta fiind un mecanism de propagandă utilizat frecvent de unele surse media care fac propagandă în Republica Moldova.

r345.jpg

photo_2019-01-04_15-53-03f45r6y.jpg

Facem un apel către toți jurnaliștii din țara noastră să nu dezinformeze cetățenii. Acesta lucru este un pericol pentru democrație! Deci verificați orice informație înainte de a face o știre. PROPAGANDA ESTE NOCIVĂ!

StopFals, 4 ianuarie 2018

R4325.png

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s