STOP FALS! Soția lui Sergiu Sârbu NU va candida la alegerile din 24 februarie

STOP FALS, Soția lui Sergiu Sârbu va candida la alegerile din 24 februarie, tv 8, natalia morari

Portalul de știri TV8.md a publicat astăzi o știre în care se spune că Ina Sîrbu, soția deputatului PDM Sergiu Sîrbu, va fi candidat la funcția de deputat pe o circumscripție din afara țării. În scurt timp s-a dovedit că aceasta este o știre false (fake news). 

Deputatul Sergiu Sîrbu a declarat public că soția sa NU va candida nici într-o cirumscripție uninominală din țară sau de peste hotare, nici pe o listă de partid, nu va candida nicăieri la aceste alegeri parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2019. Astfel cei de la TV8 și-au manipulat cititorii cu scopul de a-i dezinforma.

StopFlas.com, portalul care luptă cu știrile false din Moldova, face apel către șefa TV8 Natalia Morari să ceară scuze publice de la Ina Sîrbu pentru calomnia adusă, dar în primul rând să ceară scuze de la cetățeni pentru că i-a manipulat. Totodată, aflându-ne în prag de campanie electorală, facem un apel către toate sursele media din țară să nu facă propagandă. PROPAGANDA ESTE NOCIVĂ!

STOP FALS, Soția lui Sergiu Sârbu NU va candida la alegerile din 24 februarie, moldova tv8

Amintim că TV8 este o sursă informativă care face parte din grupul Platon Trust Media, grup supranumit „Presa BEM”. Aici se regăsesc jurnaliștii de la Agora, Unimedia, Jurnal TV, Ziarul de Gardă și alții. Conform investigațiilor făcute în trecut, presa BEM a fost finanțată ani la rând din miliardul furat din Banca de Economii, având scopul de a face propagandă pro PLDM și pro Filat, iar în prezent aceaste surse media sunt în slujba PAS -DA, respectiv Năstase și Maia Sandu. Paradoxul este că anume ei se prezintă societății drept „presa liberă” din Moldova.

StopFals, 3 ianuarie 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s