StopFals! Andrei Năstase: „Ne supunem riscului de a pierde regimul liberalizat de vize”

StopFals, Andrei Năstase, Ne supunem riscului de a pierde și regimul liberalizat de vize, acum

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a scris astăzi pe Facebook că „această guvernare… ne supune riscului de a pierde și regimul liberalizat de vize pentru călătoria în străinătate a cetățenilor Moldovei”. ACEASTA ESTE O INFORMAȚIE FALSĂ! În realitate este vorba despre o știre care a apărut în presă din România: „Comisia Europeană (CE) solicită Republicii Moldova şi altor 7 state măsuri pentru a beneficia în continuare de scutirea de vize în UE”. (vezi Agerpres.ro)

Deci UE nu vizează excusiv doar Republica Moldova cum indică Năstase, dar un pachet de țări din care fac parte: Albania, Bosnia, Georgia, Macedonia, Muntenegru, Serbia şi Ucraina. Mai mult, Comisia Europeană nu va lansa procesul de suspendare a regimului fără de vize pentru Republica Moldova. Concluzia se conține în cel de-al doilea Raport al Comisiei Europene privind Mecanismul de suspendare a regimului de vize cu Uniunea Europeană.

În rezultat constatăm că politicianul de opoziție Andrei Năstase, partenerul electoral al Maiei Sandu, sperie cetățenii moldoveni că nu vor mai putea merge liber în UE cu pașaportul biometric. Scopul lor este ca o mare parte din cetățeni să prindă ură față de partidul de la guvernare, astfel Platforma DA și PAS să obțină mai multe voturi prin manipulare la alegerile din 24 februarie 2019.

Declarația mincinoasă a lui Andrei Năstase a ajus subiect de știre pe unele site-uri din Moldova, precum Oficial.md. StopFals condamnă manipularea și dezinfomarea cetățenilor. #StopPropaganda!

maia sandu, riscul de a pierde regimul liberalizat de vize

sursa fake news: http://oficial.md/politica/andrei-nastase-bate-alarma-ne-supunem-riscului-de-a-pierde-si-regimul-liberalizat-de-vize

Andrei Năstase, Ne supunem riscului de a pierde și regimul liberalizat de vize, stop fals moldova

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s