StopFals: Drumul reparat în satul Tohatin, Chișinău, nu face parte din programul „Drumuri Bune Pentru Moldova”

StopFlas, Drumul reparat în Tohatin, Chișinău, nu face parte din programul Drumuri Bune Pentru Moldova, pdm plahotniuc

sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1327603557380144&set=a.494914190649089&type=3&theater

Activista Olga Nicolenco a postat astăzi o poză pe Facebook cum se repară un drum din comuna Tohatin (municipiul Chișinău) și a acuzat Guvernul Filip că toarnă astfalt pe zăpadă. În scurt timp acuzația s-a dovedit nedreaptă! 

Ministerul Economiei și Infrastructurii s-a autosesizat pe marginea materialelor difuzate pe internet despre construcția drumului din comuna Tohatin, municipiul Chișinău. În acest context, ministerul comunică că poțiunea respectivă de drum nu face parte din cadrul Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova”.

Referitor la lucrările de reparație a părții carosabile din comuna Tohatin, acestea sunt executate în cadrul unui contract de pozare a rețelelor edilitare (apă și canalizare). Astfel, urmare a pozării rețelelor la moment se repară spargerile (săpăturile) prin refacerea părții carosabile, beneficiarul acestor lucrări fiind Administrația Publică Locală.

Drumul reparat în Tohatin, Chișinău, nu face parte din programul Drumuri Bune Pentru Moldova, guvernul filip, partidul democrat

Precizăm că în cadrul Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova”, în anul 2018 au fost reabilitați 1600 de km de drum. De asemenea, se colectează propuneri privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Programul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova”  în 2019. Anul viitor, vor fi renovați circa 2600 de kilometri de drum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s