STOP FALS! Point.md continuă să tirajeze știrea falsă cu privire la desemnarea lui Marian Lupu în funcția de președinte AȘM

Marian LUPU

Portalul informativ Point.md este acuzat de tirajarea intenționată a unei știri false. Este vorba despre zvonul privind desemnarea lui Marian Lupu în calitate de președinte al Curții Constituționale. Acest zvon a fost dezmințit de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari.

În știrea postată de redacția celor de la Point.md se spune că Vitalie Gămurari ar fi venit cu o reacție în privința acestui zvon ieri. Doar că, acest ieri a avut loc de fapt cu 6 zile în urmă. Cazul suspect a fost postat pe profilul său de Facebook de către jurnalistul Andrei Andrievski care scrie că a fost neplăcut surprins să vadă pe această sursă de știri un articol vechi de o săptămână și dezmințit cam tot de atâta timp.

Amintim că în urmă cu o săptămână, în presă a apărut un zvon cu privire la desemnarea lui Marian Lupu în funcția de președintele al Academiei de Științe din Moldova, post devenit vacant după ce fostul președinte, Gheorghe Duca și-a anunțat demisia. Zvonul a fost dezmințit parțial de către purtătorul de cuvând al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gămurari care a declarat că nu poate confirma această informație, catalogând-o ca fiind zvon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s