StopFals: Opoziția spune că pensionarii vor primi cadou de sărbători doar 100 lei, în loc de 600!

StopFals: Opoziția spune că pensionarii vor primi cadou de sărbători doar 100 lei, în loc de 600, petkov

Fostul deputat comunist şi actual suporter al Platformei DA, Alexandr Petkov, minte cu nerușinare pe Facebook! Într-o postare acesta scrie despre alocaţia de 100 de lei oferită de Primăria Chişinău pensionarilor din Capitală, dar o prezintă drept iniţiativa PDM de acordare a unui ajutor unic de câte 600 de lei pentru toţi pensionarii din ţară.

Petkov se arată indignat că pensionarii din Capitală au primit doar 100 de lei din cei 600, deşi în realitate ajutorul pentru vârstnicii din întreaga ţară urmează a fi plătit în a doua jumătate a lunii decembrie. Deci va fi 100 lei (Primăria Capitalei) + 600 (Guvernul Filip) = 700 lei total.

Legea care prevede acordarea unui ajutor unic de 600 de lei pensionarilor a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Astfel, suportul financiar va ajunge înainte de sărbători la cei care ridică lunar o alocaţie mai mică de 2 mii de lei.

În total, de cei 600 de lei vor beneficia peste jumate de milion de cetățeni. Inţiativa a venit din partea președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care își propune să vină în fiecare an cu asemenea ajutoare de sărbători.

StopFals solicită activistului Alexandr Petkov să nu manipuleze cetățenii din Moldova prin cifre, în scopul de a ataca unele partide și a promova pe altele. PROPAGANDA ESTE NOCIVĂ! LUPTĂM PENTRU ADEVĂR!

acum, platforma da, Opoziția spune că pensionarii vor primi cadou de sărbători doar 100 lei, în loc de 600, andrei nastase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s