STOP FALS! Fotografia care circulă pe Facebook cu grămezi de mere acoperite cu zăpadă la Ungheni – TOATE MERELE AU FOST DUSE LA FABRICĂ!

Fotografia care circulă pe Facebook cu grămezi de mere acoperite cu zăpadă la Ungheni, TOATE MERELE AU FOST DUSE LA FABRICĂ, stop fals, guvernul filip

Fotografia care a circulat intens pe Facebook în weekendul trecut, care suprinde grămezi de mere direct pe pământ, acoperite cu zăpadă la Floreni, raionul Ungheni, este una reală. Însă din grămadă nu a mai rămas nimic, toate merele au fost duse la fabrica din Orhei. Oamenii trebuie să cunoască asta!

Primarul comunei Sculeni din care face parte și localitatea Floreni, Vasile Casian, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că merele pe care le-am văzut sunt din livada care îi aparține lui Anatol Plăcintă. „Este un agent economic privat care își gestionează de sine stătător afacerea. Probabil, prețurile mici și condițiile climaterice nefavorabile au creat această situație”, a spus primarul.

La rândul său, Anatol Plăcintă a declarat că din grămada de mere surprinsă în poză n-a mai rămas nimic. „Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Din grămadă nu a mai rămas nimic, merele au fost duse la fabrica din Orhei”, a afirmat proprietarul merelor.

Portalul #StopFals condamnă răspândirea știrilor false de către membrii partidelor politice pentru a face propagandă în Republica Moldova! Solicităm respectuos ca liderii PAS și PPDA să dezmintă informațiile manipulatoare promovate de susținătorii lor (dovada mai sus).

stopfals, Fotografia care circulă pe Facebook cu grămezi de mere acoperite cu zăpadă la Ungheni, TOATE MERELE AU FOST DUSE LA FABRICĂ, pas da acum moldova

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s