StopFals: ”Termen nelimitat pentru mașinile cu numere străine în Moldova”

StopFals, Termen nelimitat pentru mașinile cu numere străine în Moldova, agora
Pe parcursul ultimelor zile pe rețelele de socializare a devenit virală știrea postată de site-ul documente.md, care sună în felul următor ”Legea a intrat în vigoare. Termen nelimitat pentru mașinile cu numere străine în Moldova”. Redacția AutoExpert vine în ajutorul șoferilor, pentru a verifica cât de veridică este această informație. Iată ce am descoperit.
 
Am fost uimiți citind această informație care era actuală, doar… acum patru ani în urmă! După mai multe investigații și interpelări către organele de stat, am ajuns la concluzia că această știre este una FALSĂ!
 
De fapt, în goana după vizite, unele site-uri de la noi practică postarea articolelor virale. Acestea nasc un șir de de reacții din partea internauților, iar distribuirea în masă poate duce la o dezinformare totală.
 
Primul lucru din articolul publicat care ne-a trezit îndoieli este faptul că drept Ministru al Finanțelor este menționat Anatol Arapu, mandatul căruia a expirat încă în anul 2015. În prezent însă, acest fotoliu este ocupat de Octavian Armașu. După câteva căutări am găsit și știrea propriu zisă publicată de portalul agora.md în luna august a lui 2014!
 
În această ordine de idei ținem să vă informăm că știrea apărută recent în presă, privind termenul nelimitat de ședere a mașinilor cu numere străine pe teritoriul Republicii Moldova, care dealtfel a mai fost preluată și de un șir de site-uri ce nu s-au chinuit să verifice informațiile, este FALSĂ!
Termen nelimitat pentru mașinile cu numere străine în Moldova, stop fals, autoexpert

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s