STOP FALS: Bălți TV a publicat un reportaj fals despre (ne)reparația drumurilor din Soroca

renato usatii, STOP FALS, Bălți TV a publicat un reportaj fals despre (ne)reparația drumurilor din Soroca

La data de 6 iunie 2018 apare pe site-ul BTV un articol în care se vorbește despre Proiectul „Drumuri Bune” lansat de Partidul Democrat din Moldova la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. În reportaj sunt utilizate careva imagini cu drumuri aferente din s. Bădiceni R. Soroca în care s-ar presupune că nu se vor asfalta nici o porțiune de drum în cadrul Programului „Drumuri Bune”.

Nu a lipsit nici distribuirea acestui reportaj pe pagina oficială al liderului cercetat penal și dat în căutare internațională, Renat Usatîi care nu a ezitat chiar să o și sponsorizeze.

Dacă accesăm site-ul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, avem acces la toate porțiunile de drum care urmează să fie reparate.

Din totalul de 53,99 km de drumuri ce urmează a fi asfaltate doar în Raionul Soroca, găsim că anume în zona localității Bădiceni vizate în reportajul BTV sunt deja în reparație 1,5 km de drum pe tronsonul G13 care include distanța de la G12-Bădiceni-Baxani-Schineni-Vantina-G35. Astfel încât 0,75 Km revine comunei Bădiceni și 0,7 comunei Schineni.

Mai mult ca atât, pe același site găsim chiar și pozele cu porțiunea ce ține de Bădiceni deja reparată, imagini pe care BTV într-un mod abuziv a evitat să le publice în reportajul lor.

Din aceste considerente #StopFals condamnă modul abuziv prin care BTV încearcă să manipuleze opinia publică din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s