#STOP FALS! O primăriță bătută pentru că nu aderă la Partidul Democrat

STOP FALS, o primăriță bătută pentru că nu aderă la Partidul Democrat

Portalul informativ 10tv.md a publicat azi o știre cu titlul „BREAKING NEWS// FOTO // O PRIMĂRIȚĂ, ”bătută” pentru că nu aderă la Partidul Democrat”. Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Ciubotaru Starinschi, a postat o reacție pe facebook în care demonstrează că știrea în cauză dezinformează opinia publică.

„O PRIMĂRIȚĂ, bătută pentru că nu aderă la Partidul Democrat ! Aşa arată titlul ştirii. Când se deschide ştirea, cuvântul „bătută” este deja luat între ghilimele. Aşa ori altfel, opinia mea, care poate fi greşită, avem situaţia unei manipulări grosolane. Nu mai vorbesc despre pozele puse alături. Pe nimeni nu mai interesează dacă e adevărat sau nu… Chiar dacă nu s-a dat o reacţie, în ştire deja „s-a pronunţat sentinţa”. Dar asta, desigur, nu va fi nici criticat şi nici măcar luat în seamă. Trist. Foarte trist. Şi ne mai indignăm că politicienii sunt aşa cum sunt. Şi noi? Noi cum suntem?”, a comentat Angela Cibotaru Starinschi

Mai mult, portalul de știri a scris că „Malai Nicoleta se află în arest la Centrul Național Anticorupție (CNA) după ce a refuzat o cerere de aderare la Partidul Democrat. Informațiile au fost publicate pe pagina de Facebook a jurnalistului Ion Terguță”. Iar dacă ne documentăm aflăm că Ion Terguță de fapt nu e jurnalist independent, ci este purtător de cuvînt al PLDM.

#StopFals

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s