#StopFals! Maia Sandu a declarat că „Andrei Năstase e un bădăran”

t554w7

Ieri, site-ul Presaindependenta.wordpress.com (site creat în aprilie 2017 care nu indică cine sunt proprietarii și echipa redacțională, iar conținutul este distribuit în rețelele sociale de pe conturi false) a publicat o știre în care se afirmă că liderul PAS Maia Sandu ar fi declarat pentru postul de televiziune TV8 că „Andrei Năstase este un bădăran” dat fiind că a șters de pe facebook poza lor împreună cu noul șef al Delegației UE în Moldova, Peter Michalko. 

În știrea intitulată: „MAIA SANDU: REGRET ATITUDINEA JOSNICĂ A DOMNULUI NĂSTASE!” autorul susține că gestul lui Năstase a deranjat-o pe Maia Sandu.

„Îmi pare rău că Andrei Năstase a șters poza cu mine, a procedat greșit din punct de vedere politic. Noi nu trebuie să arătăm la oameni că PAS și Platforma DA sunt partide oponente. Chiar dacă știu că Năstase are 3% rating în fața alegătorilor, eu niciodată nu șterg pozele cu el de pe facebook. Acest gest al lui ne amintește cum PLDM lupta cu PDM chiar dacă erau în aceeași alianță, AIE”, este scris în știrea publicată pe portalul Presa Independentă.

În realitate Maia Sandu nu a făcut asemenea declarație pentru TV8. 

Portalul Presaindependenta.wordpress.com nu are publicat nici un număr de telefon la care poate fi contactată redacția, iar informațiile publicate nu sunt semnate de autori. Noi am contactat redacția portalului pe pagina din rețeaua Facebook, însă nu am primit nici un răspuns din partea lor.

#StopFals! 

sursă imagine: captură facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s